Bij het zoeken naar kantoor meubilair kwam ik via google terecht op de site www.zit-statafel.nl. Het is dat ik wat geholpen ben door werelds grootste zoekmachine, want met de url naam had ik de site waarschijnlijk niet gevonden.

De webshop oogt overzichterlijk, wanneer het gaat over keuze’s en het assormitent. Jammer alleen van het bewegende plaatje op de hoofdpagina, wat er niet alleen wat knullig uitziet, maar ook nog eens slecht leesbaar is. Maar omdat ook de meest bezochte en verkochte artikelen op de voorpagina stonden, besloot ik daar door heen te kijken.

Bij de site van deze zit statafel specialist is er een ruim assortiment kantoormeubilair verkrijgbaar en is met name gericht op ergonomische werkplekken. Zo kan u kiezen uit werktafels die verstelbaar zijn met een slinger of electronisch verstelbaar. Ook duo werkplekken en maatwerk zijn verkrijgbaar. Wat minder is op de site is dat er nog maar weinig diversiteit in merken is.

Maar dit zal binnenkort wel veranderen, want de andre site van het achterliggende bedrijf, namelijk van der Berg kantoromeubilair, is wel al goed gevarieerd gevuld.

De gemaakte bestelling werd goed en vakkundig afgewerkt. De service is goed en ook de verzendkosten van 35 euro waren te overzien. Bij een volgende aankoop van een zit of statafel zal ik deze site zeker nogmaals bezoeken.