autobedrijf veenendaalBent u op zoek naar een tweedehands auto en wilt u niet teveel betalen? Neem dan eens een kijkje bij autobedrijf Veenendaal. U vindt daar een compleet assortiment aan tweedehands auto´s met APK keuring en keurige uitstraling waardoor u goed voor de dag kan komen op uw werk of op de weg. Ook hier kunt u gratis uw auto verkopen en goedkope 2e hands auto´s vinden.

Welke Merken Kunt U Kopen Bij Autobedrijf Veenendaal?

Bij Autobedrijf Veenendaal kunt u onder andere de volgende merken kopen:

  • Audi
  • BMW
  • Mercedez
  • Opel
  • Nissan
  • Chevrolet
  • Peugot

Oftwel alle bekende en populaire auto merken kunt u hier 2e hands aanschaffen. De PK van de motoren verschillen nogal en we bieden zowel auto´s met diesel als benzine motoren aan.

Waar vindt ik Autobedrijf Veenendaal?

Autobedrijf Veenendaal is gelegen op het Veenendaalse industrieterrein alwaar er genoeg ruimte is om de auto´s te stallen en u de auto occasions kunt bezichtigen in een ruime en luxe showroom.

Wat kost een gemiddelde auto hier?

De prijzen voor de 2e hands auto´s varieren van €500,- (voor de echte bodemprjzen) tot €25.000 voor de luxere uitvoeringen. De jaartallen variëren van 1985 tot 2010. Alle auto´s worden met APK keuring opgeleverd.

Garantie Bij Aankoop Tweedehands Auto

De aangekochte auto´s hebben een garantie van minimaal 3 maanden zonder defect. Daarnaast kunt u een verzekering afsluiten waardoor u extra garantie heeft en schade kosteloos wordt hersteld mits u geen eigen schuld hieraan heeft.

Wilt u komen kijken?

U bent van harte welkom bij ons autobedrijf. De koffie staat altijd klaar en een behulpzame werknemer zal u alle details van de auto´s kunnen vertellen en adviseren welke auto het beste bij u past. U kunt dus uitgebreid vragen stellen en u wordt vriendelijk te woord gestaan.