Is uw tapijt of vloerkleed vies geworden en moet deze gereinigd worden? Lees verder en kom achter onze supertip! tapijt reinigen

Dat kunt u namelijk het beste doen via tapijtenreiniging.nl. Zij reinigen allerlei soorten tapijt met biologische tapijtreiniger en een tapijt borstelmachine. Bijkomend voordeel is dat de reinigingsmiddelen die gebruikt worden milieuvriendelijk zijn. Ook meubels kunnen door hen gereinigd worden. Door hun jarenlange ervaring weten zij hoe ze een tapijt dienen te reinigen en het resultaat is in een woord geweldig.

De tapijtreinigers die bij u thuis komen verplaatsen de meubels en als het nodig is stofzuigen zij ook eerst voordat zij het tapijt reinigen. Tijdens en direct na het reinigen kunt u gewoon over uw tapijt lopen. Ideaal dus, geen zware spullen verslepen en u kunt daarna gewoon weer leven in uw kamer of ruimte. Vloerkleden worden gratis opgehaald en na het reinigen weer thuis gebracht.

U kunt via internet of telefonisch contact opnemen met de mensen van tapijtenreiniging.nl en zij zullen al uw vragen beantwoorden. Zij zijn zeer deskundig en zullen u naar alle tevredenheid helpen.

Referenties

Op de internetsite staan allemaal positieve reacties. Hieronder kunt u er een paar lezen als u nog twijfelt.

Familie de Jong uit Spijkenisse: ”Duidelijke uitleg over de telefoon en een prima service. Het bankstel ziet er na het reinigen weer perfect uit.”

Mevrouw de Jager UBC-Rotterdam: ”Na 2 uur was het tapijt gedroogd en alle vlekken zijn verdwenen. Prima prijs- kwaliteitsverhouding wij zullen u zeker aanbevelen. Binnenkort wordt ons hele interieur door u gereinigd.”

Familie Bloem Teteringen-Brabant: ”Wij hadden de hoop al opgegeven! Er zaten veel donkere vlekken in onze longchair. Deze wordt intensief gebruikt. Ons kind eet en speelt veel op de stoel. Na het opdrogen waren de vlekken verdwenen en ziet de longchair er weer uit als nieuw. Bedankt Rien voor al je werk.”

Mevrouw Mooij uit Vlaardingen: ”Op onze wollen vloerbedekking zat veel industriële vervuiling. Veel grauwe en zwarte vegen het zag er niet meer uit. We hebben lang nagedacht, maar toch besloten om het de vloerbedekking te laten reinigen. Uw medewerker deed enthousiast zijn werk. Het leek wel een televisie reclame! De hele flat is het resultaat komen bekijken. U bent vakkundig en erg professioneel.”

Familie Schuurman: ”Ons vloerkleed stonk naar kattenpis. Wat een ervaring, de geur is helemaal verdwenen. Wij wilde het vloerkleed bijna weggooien, maar beste mensen ons vloerkleed is gered. Gelukkig vond ik jullie site op het internet met geurverwijdering van huisdieren. Mijn tip voor iedereen die last heeft van vieze geurtjes in zijn vloerkleed, niet zelf proberen. Vertrouw op de deskundigen van tapijtenreiniging.nl. Ik ben zo enthousiast dat mijn vloerkleed weer geurvrij is dat u mij als referentie mag gebruiken.”

Dus twijfel niet en neem contact op met tapijtenreiniging.nl. Op hun site kunt u nog meer referenties terugvinden.