Bellen met CPS
Bellen met CPS eenvoudig en goedkoop

CPS biedt de mogelijkheid om extreem betaalbaar te kunnen bellen door een geheel nieuwe methode. En dat wilt toch iedereen? Door middel van CPS kunt u 20 tot zelfs wel 30% besparen op uw gesprekskosten.

CPS, Carrier PreSelect, wat houdt dat precies in?

Met de CPS methode worden al uw telefoonverbindingen via een openbaar telefonisch netwerk doorgestuurd naar de nieuwe provider. Uiteraard verloopt deze methode geheel automatisch. Zie het als een andere aanbieder voor uw vaste telefonie. Hierbij wordt het netwerk van KPN benut, maar desalniettemin is er de mogelijkheid om te bellen via een andere en goedkopere aanbieder.

Wat zijn de verschillen tussen gewoon bellen en bellen door middel van CPS?

Het grootste verschil zit in de facturering. Wannuur u nu telefoneerd met KPN krijgt u tweemaal een rekening. Een voor uw abonnement en een voor de door u gemaakte bel kosten. Met CPS sluit u een overeenkomst voor de bel kosten af met een andere aanbieder. In feite deelt u uw overeenkomst op in twee delen. Een voor het gebruik van het netwerk van KPN en een voor de door u gemaakte bel kosten.

De pluspunten van CPS op een rij.

Behalve de kosten, heeft het bellen via CPS nog andere pluspunten, zoals u hieronder kunt lezen.

  • Overschakelen is zeer makkelijk
  • Bent u niet tevreden? Terug gaan uw oude aanbieder is geen enkel probleem
  • Uw kunt uw oude nummer houden of een nieuwe aanvragen
  • Meestal geen abonnementskosten voor uw abonnement voor gesprekskosten;
  • De kosten voor het bellen liggen stukken lager
  • Belt u maar een seconde, dan betaald u ook maar een seconde
  • De gebelde nummers en kosten makkelijk en snel inzien
  • Geen vaste overeenkomst

Wat zijn de minpunten?

U ontvangt tweemaal een facturering. Mochten er problemen ontstaan dan weet u niet precies bij welke aanbieder de fout zit. Soms is er sprake van kwaliteitsverlies.

Wat zijn de kosten van CPS?

Het is opmerkelijk goedkoper dan een overeenkomst van de KPN. U betaalt per seconde en niet meer per minuut. Hierdoor worden er ook geen overbodige kosten gemaakt. Het tarief ligt lager waardoor de gemaakte bel kosten lager liggen. Dus wilt u besparen op uw telefoonkosten, dan kan CPS voor u voordelig uitpakken.