Tanni
 • Vrouw
 • Lot et Garonne
 • Frankrijk
Delen op Facebook Delen

De vrienden van Tanni

 • Michelle van Lankveld
 • Yueky
 • marianne delmee
 • Ron Rovers
 • Natali Limanenko
 • Helga van Hagen
 • Nelly van Ledden Hulsebosch
 • Paul Reeskamp
 • Maria Koens
 • Wilma van Opstal
 • Anja de Boer-Seefat
 • Mathisse H.B.J. Arendsen
 • Zimonias Kunstfotograaf
 • Daniëlle Broekhuizen-Mazzola
 • Margriet van Oosterhout

Groepen van Tanni

 

De pagina van Tanni

Recente activiteiten

Thea Roelofs heeft een reactie achtergelaten voor Tanni
"Goedenmiddag Tanni, Weet je wat zo stom is .Je bouwt een leuke groep op , je hebt het leuk met iedereen,Dan steekt opeens een iemand jaloers haar kop op, gaat achter je rug om verhalen kletsen, en dan ben je de gebeten hond. Weet je dat is niet…"
29 Mrt 2012
Mathisse H.B.J. Arendsen en Tanni zijn nu bevriend
20 Mrt 2012
Tanni heeft een reactie achtergelaten voor Mathisse H.B.J. Arendsen
"Wow Mathisse, je bent heel anders gaan schilderen, maar wel prachtig! Heel lang geleden dat we elkaar hebben ontmoet. Toen ik ook nog in Goes woonde, 1990 of zo.  groetjes Tanni"
20 Mrt 2012
Tanni commented on Annelies Haan's photo
Miniatuur

Gigantisch

"Mooi werk, mooie kleuren"
9 Mrt 2012
Tanni commented on Annelies Haan's photo
Miniatuur

madame potpouri

"errug leuk!  en ook grappig!"
9 Mrt 2012
Tanni commented on Steven Thus's photo
Miniatuur

floortje

"Jaa begrijp ik, je doet je opdrachten heel precies, en dan van een foto, wil je niks veranderen.  Dat zou ik nou weer moelijk vinden, ik zou er al snel een eigen interpretatie aan geven, er zelf iets aan toevoegen of weglaten.…"
2 Feb 2012
Thea Roelofs heeft een reactie achtergelaten voor Tanni
"Goedenmorgen Tanni Het is een prachtige winterdag, wel erg koud maar toch fijn. Ik vondt het leuk weereens iets van je te horen. Het gaat n.l. soms weleens moeizaam iemand op te pushen voor een gesprek . maar het realisme is werkelijk een goede…"
2 Feb 2012
Tanni commented on Steven Thus's photo
Miniatuur

floortje

"Deze is ook prachtig! Jouw specialiteit? Honden, daar ben  je het beste in dat is duidelijk, ook de achtergrond is mooi, wat ik mis ( mag ik dat schrijven?) is diepte en schaduw, de achtergrond kan dieper worden door de kleuren naar achteren…"
1 Feb 2012
Tanni commented on Steven Thus's photo
Miniatuur

Labrador Sandro

"Deze vind ik erg mooi Steven, heel erg impressionistisch geschilderd, en met weglaten toon je van dit dier nog mooier zijn karakter,  dat zachte aanhankelijke straalt ervanaf heel knap!!!!"
1 Feb 2012
Tanni heeft een reactie achtergelaten voor Thea Roelofs
"Hallo Thea, Ja soms is het stil aan deze kant, ik was twee weken in NL, en dan mail ik niks, en schilder  ik ook niet, en dan bij terugkomst druk met allerlei bezigheden, vrienden afspraken, kleinkinderen etc,. Daarnaast  organiseer…"
1 Feb 2012
Tanni heeft gereageerd op groep 'Realisme' van Thea Roelofs
"Wow wat een mooie man,  knap gedaan, zo'n zelfportret, ik vind een zelfportret moeilijk, hoe eerlijk schilder je jezelf, ( met rimpels etc) of maak je jezelf  mooier ( of  juist minder mooi?) "
31 Jan 2012
Thea Roelofs heeft een reactie achtergelaten voor Tanni
"Hallo Tanni ,( long time no see)  dus ik vraag je hoe gaat het met je. Ik heb je prachtige foto nog bekeken en vindt ze nog steeds bijzonder .Jammer dat je niet zovaak meer in het realisme bent , het is nog steeds een leuke groep , nog steeds…"
29 Jan 2012
Tanni heeft gereageerd op groep 'Realisme' van Thea Roelofs
"Mooi Katerina, een prachtig aandenken aan deze bijzondere man, die veel voor zijn land heeft betekend."
29 Dec 2011
Thea Roelofs heeft een reactie achtergelaten voor Tanni
"Hartelijke Dank Tanni Ja we gaan een andere tijd gemoet, dat is heel duidelijk.je merkt het in alles. op T.V waar bezuinigt word. Plotseling zijn er bepaalde mensen vervangen.Je hoort de mensen ook meer zeggen, dat het nu met de kerst ook minder…"
21 Dec 2011
Tanni en Yueky zijn nu bevriend
21 Dec 2011
Yueky heeft een reactie achtergelaten voor Tanni
"Hallo Tanni bedank voor het favoriet maken van mijn video. Prettige Kerstdagen en een gezonde 2012! ^-^ Yueky"
21 Dec 2011

Profielgegevens

Ik ben
Kunstenares, filosoof en schrijfster, ik schilder met olieverf, en teken met pen, mijn onderwerpen zijn altijd geinspireerd door filosofische vragen, en door menselijk gedrag, bv lichaamstaal, identiteit, vrije wil etc
Adres
La perriere ouest, Villeneuve sur Lot Frankrijk
Website
http://www.art4thoughts.com

De foto's van Tanni

Bezig met laden...
 • Foto's toevoegen
 • Alles weergeven

Prikbord (41 commentaren)

Je moet lid zijn van Kunst Wereldwijd Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Kunst Wereldwijd Netwerk

Op 29 Maart 2012 om 14.23 zei Thea Roelofs...

Goedenmiddag Tanni, Weet je wat zo stom is .Je bouwt een leuke groep op , je hebt het leuk met iedereen,Dan steekt opeens een iemand jaloers haar kop op, gaat achter je rug om verhalen kletsen, en dan ben je de gebeten hond. Weet je dat is niet leuk. Nu ben ik bezig dit te negeren, maar soms piekt het me ook.

Mensen waarmee je je hele leven n.l geen goed kontact hebt, moeten ook jou met rust laten vindt ik . En het is niet leuk via email of chat leuk over iemands rug te gaan , wiens rug dan ook.Overigens iemand die ziekelijk jaloers is die moet naar een dokter. Ik vindt het jammer dat ik jou vertrouwen daardoor een beetje kwijt geraakt ben Tanni, en ik zou graag willen weten wat er gespeeld wordt. Want dan kan ik er werk van maken .

Op 2 Februari 2012 om 10.10 zei Thea Roelofs...

Goedenmorgen Tanni

Het is een prachtige winterdag, wel erg koud maar toch fijn. Ik vondt het leuk weereens iets van je te horen. Het gaat n.l. soms weleens moeizaam iemand op te pushen voor een gesprek . maar het realisme is werkelijk een goede groep. En daar probeer ik ook echt moeite voor te doen . Wat leuk dat je weer in Nederland bent geweest, zo gaat het mij met mijn familie in Duitsland. Ik kom daar nu vaker omdat mijn oom ernstig ziek lag . En hoewel alles anders is, zijn daar toch je roots.Want hier in Nederland lijk ik echt de koekoek in het verkeerde nest. Raar maar waar. Hartelijke groeten  en raad eens wat, vandaag ben ik nog jarig ook, ik heb een bos prachtige lila kleurige rozen gekregen. Dus dat is zo of zo al een goed begin Hartelijke Groet Thea Roelofs 

Op 29 Januari 2012 om 22.56 zei Thea Roelofs...

Hallo Tanni ,( long time no see)  dus ik vraag je hoe gaat het met je. Ik heb je prachtige foto nog bekeken en vindt ze nog steeds bijzonder .Jammer dat je niet zovaak meer in het realisme bent , het is nog steeds een leuke groep , nog steeds groeiende . Dus kijk maareens opnieuw groeten Thea Roelofs

Op 21 December 2011 om 21.17 zei Thea Roelofs...

Hartelijke Dank Tanni

Ja we gaan een andere tijd gemoet, dat is heel duidelijk.je merkt het in alles. op T.V waar bezuinigt word. Plotseling zijn er bepaalde mensen vervangen.Je hoort de mensen ook meer zeggen, dat het nu met de kerst ook minder is.Alles ligt in de wereld overhoop, je zou er bijna bang van worden. Maar goed we moeten het nemen zoals het is.We gaan ons schikken Tanni zoals het goede burgers betaamt, en hopen erop dat alles goed gaat  Liefs toegewenst en alles goeds Thea Roelofs

Op 21 December 2011 om 20.22 zei Yueky...

Hallo Tanni bedank voor het favoriet maken van mijn video. Prettige Kerstdagen en een gezonde 2012!

^-^

Yueky

Op 14 December 2011 om 13.31 zei Janneke Rottier...

Hallo Tanni,

Fijn dat mijn werk je aanspreekt..Ik ben nog steeds met deze serie schilderijen bezig.

Het gaat met mij redelijk. Ik ga je wat uitvoeriger schrijven.

Liefs Janneke

Op 8 December 2011 om 12.37 zei Thea Roelofs...

Dus we doen iets verkeerd, maar okay, ik vindt deze tijd ook gezellig , ik heb al voor de kerst  aan de schouw lampjes en groen hangen, en de kerst sterren staan voor een raam. Tuurlijk je maakt er altijd iets van. Maar als ik dan weer zo,n progamma op T.V. zie waar mensen heerlijk overwinteren in Spanje, snak ik echt naar iets meer vrijheid. Je bent zo belast met met het werk , meestal is er geen tijd voor dit of dat samen te doen. En zoveel tijd is er op onze leeftijd ook niet meer, de jaren gaan sneller, zo lijkt het wel. In Febr. ben ik alweer jarig en heb er weer een jaar bij.  Groeten Thea Roelofs

Op 8 December 2011 om 11.57 zei Thea Roelofs...

Goeden morgen Tanni , hoe gaat die , zit je nog steeds heerlijk in de zon , of is dat daar ook iets minder nu .Ik zei al tegen mijn man, we doen wel iets verkeerd, want we zitten vast door onze dieren, maar ja van  de andere kant heb ik daar ook weer heel veel liefde van, dus laat maar. Je kunt niet alles hebben, wens je nog een gezellige dag Thea Roelofs

Op 24 November 2011 om 15.14 zei Thea Roelofs...

Daar zeg je iets goeds Tanni, dat je in je eigen Kracht moet blijven staan.Dat doe ik doorgaans ook.Maar het is typisch Nederlands als je hoofd iets boven het maaiveld komt ,hij dan afgezaagd wordt. En daar begin ik soms van te balen weet je. Maar okay het is alweer over.

Groet Thea

Op 24 November 2011 om 14.19 zei Thea Roelofs...

Weet jeTanni, ik lees daar nu op jou site ineens ook een ander bericht , en dat vindt ik bijna tragisch voor deze persoon , om dermate een verkeerde interpretatie te geven, aan een kunst netwerk wat sociaal bedoeld is. Als je geen inmenging wilt , en andere kunstenaars als indringers beschouwd, moet je gewoon voor je zelf de filosofie houden.Niemand heeft groepen nodig om sterk te staan, ik vorm ook alleen de groep uit gezelligheid , het is ook vanaf het eerste moment ook zo gegroeit.en het is hardstikke leuk. that is all. En ik denk dat het ook voor anderen zo is.En met je dagelijkse wel zijn heeft een groep op het net werk niets uit te staan. We zijn op onze oude dag nog druk ,we hebben een bedrijf in Nijverdal en hier op de boer onze ponys , en voor enkele jaren terug had ik ook nog een woon geschenkzaak. als je dan niet sterk staat dan weet ik het niet meer. Ik heb met heel wat mensen te doen gehad, en gek dat je nooit uitgeleerd raakt Dat is mijn filosofie Thea

 

 

 

 
 
 

Badge

Bezig met laden...

About your image
About your image
About your image

© 2016   Gemaakt door Adriaan.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden