De vrienden van Connie Harkema

  • Ger Lamerus
  • Christa Koning
  • Anja de Boer-Seefat
  • Laurens G.Vermaesen
  • Stichting Nadorst
  • Artflow
  • Hein freyee
  • Kunst & Marketing
  • Roel Postma
  • ArtBruges
  • Reinier Knol
  • Lucanna Bosma
  • Piet van Meel
  • Liliane Schoonbrood
  • M and M Art Gallery

Groepen van Connie Harkema

Discussies van Connie Harkema

Winterwarmte, kerstgeschenkboekje

“Winterwarmte”: een lieflijk boekje over de winter en de feesten die zich in dit seizoen afspelen, met verhalen, gedichten en illustraties.Elke week is hierover nieuwe informatie te vinden op:…Doorgaan

Tags: geschenkboekje, Kerstmis, Sinterklaas, Winterwarmte, Harkema

Started 22 Nov 2012

JAART 2013, prachtig vormgegeven kunstboek
1 antwoord 

JAART%20boeken.JPG Ze zijn…Doorgaan

Tags: Schilderdichtsel, Bemiddelaar, Harkema, Connie, JAART

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Connie Harkema 22 Nov 2012.

 

De pagina van Connie Harkema

De foto's van Connie Harkema

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Profielgegevens

Ik ben
beeldend woordkunstenaar
Adres
Hekendorp
Website
http://https://www.flickr.com/photos/78956192@N03/with/14710489513/

Ik noem mezelf beeldend woordkunstenaar, omdat ik beelden schilder bij mijn woorden en woorden bij mijn schilderijen, zowel in proza als in poëzie. Daarnaast schrijf ik boeken, fictie en non-fictie, waarvan sommige in opdracht.

Mijn grootste inspiratiebron bestaat uit reizen. Voorheen was ik ook werkzaam als journalist en redacteur.

Bibliografie

Harkefietjes – Kirjaboek 2001;
Con(nie)tacten - Bergboek 2002;
Jeugdboeken 2002/2003 samen met Jackie Groenhuisen – Ellessy 2004;
Spijkerbroeken, jeans – Ellessy 2006;
Tatoeages, piercings e.a. – Ellessy 2006;
Reisschilderingen – Boekscout 2008;
Mayonaise & Champagne – Free Musketeers 2009;
(On)geloofwaardig – Free Musketeers 2009
Buitenspel samen met Gerard Nanne onder de naam Nanne Harkema – Ellessy 2010
Winterwarmte – aquaZZ 2012
Vingers als kwasten - Brave New Books 2013

Ik ben lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK), de Goudse Kunstkring Binnenkijken en de kunstenaarsvereniging KrimpenerKunstWaard.

Verder heb ik deelgenomen aan kunstmarkten en kunstroutes in Balk, Gouda, Leeuwarden en Oldenzaal.

Kijk voor een uitgebreide informatie op https://www.facebook.com/connie.harkema.1/info

Recente activiteiten

Connie Harkema heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
gisteren
Connie Harkema heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Kunstzinnige boekpresentatie in NH Hotel Schiphol Airport

Maart 29 2014 vanaf 14.00 to 16.00
UITNODIGING Kunstzinnige boekpresentatie van Connie Harkema in NH BooART Gallery Schiphol.In de NH BooART Gallery Schiphol vindt op zaterdag 29 maart de lancering plaats van de spannende liefdesroman “Boerenbedrog” van beeldend woordkunstenaar  en auteur Connie Harkema. Op deze middag is tevens de opening van de aan dit boek gerelateerde expositie “Dieren op het platteland” met werk van Connie Harkema, Sietske Harkema, en Marc C. Slootjes.  Wie deze dag een door de auteur gesigneerd exemplaar…See More
11 Mrt
Connie Harkema heeft discussies geplaatst
22 Nov 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op discussie 'JAART 2013, prachtig vormgegeven kunstboek' van Connie Harkema
"Wanneer je geinteresseerd bent, kun je me bereiken via info@connieharkema.com"
22 Nov 2012
Connie Harkema deelde zijn of haar discussie op Facebook
22 Nov 2012
Connie Harkema heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Mega-expositie Noordwijkerhout in NH Conference Centre Leeuwenhorst

November 22 2012 tot April 1 2013
34 van mijn schilderwerken hangen op de mega-expositie in het grootste congrescentrum van Nederland: NH Conference Centre Leeuwenhorst. Als een van de ruim twintig kunstenaars ben ik hiervoor gevraagd door Boo Art Kunstbemiddeling. In de vele congreszalen, hallen en gangen hangen en staan gedurende zes tot zeven maanden lang maar liefst over de vijfhonderd kunstwerken. Ze zijn de hele dag door te bezichtigen op de Langelaan 3 in Noordwijkerhout.De officiële opening volgt in november.See More
22 Nov 2012
Connie Harkema heeft een reactie achtergelaten voor Christa Koning
"Hallo Christa, Leuk dat.we vrienden zijn, maar minder dat je nu ziek bent. Beterschap! Ik heb je site bekeken. Mooi hoor, en heel divers. Af en toe wat dromerig, in ieder geval een heel andere stijl dan die van mij. Jij bent een Friezin in…"
4 Mrt 2012
Connie Harkema en Laurens G.Vermaesen zijn nu bevriend
4 Mrt 2012
Christa Koning heeft een reactie achtergelaten voor Connie Harkema
"Hoi Connie, mooi werk. Binnenkort bekijk ik jouw werk wat intensiever omdat ik nu met een griep zit te kreunen...en lekker veel zuchten.. hihi! Ondertussen als je tijd hebt...? www.pastel-van-Christa.nl tot gauw!"
3 Mrt 2012
Christa Koning en Connie Harkema zijn nu bevriend
3 Mrt 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op groep 'Kunst Friesland' van Adriaan
"Hoi Reinier,   Hartstikke mooi, man. Grappig, dat je dit idee hebt. Ik ben bezig met de 11 echte steden , maar dan gecombineerd met gedichten. Duurt nog wel even, want er zijn er pas 2 klaar. Veel succes met je expositie.   groetjes, Connie"
28 Feb 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op groep 'Kunst Friesland' van Adriaan
"Sprookjesachtig"
25 Jan 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op groep 'Kunst Friesland' van Adriaan
"Nou, dat werk van jou mag er ook zijn! Ziet er ook zeer apart uit. groetjes, Connie"
25 Jan 2012
Connie Harkema deelde een profiel op Facebook
25 Jan 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op groep 'Kunst Friesland' van Adriaan
"Ja zeker, ik heb in het weekend het tweede schilderij in de serie 'Friese Elf Steden' afgerond."
25 Jan 2012
Connie Harkema heeft gereageerd op evenement 'Gevarieerde expositie Kunstkring BinnenKijken in Agnietenkapel' van Connie Harkema
"Persbericht Gevarieerde expositie Kunstkring BinnenKijken in Agnietenkapel Gouda - Traditiegetrouw gunt de Goudse Kunstkring BinnenKijken het publiek vier dagen lang een jaarlijks gevarieerd inkijkje in de Agnietenkapel te Gouda. Ditmaal is er…"
29 Sept 2011

De blog van Connie Harkema

Oproep

Welke uitgever is geinteresseerd in 'Winterwarmte', een geillustreerde bundel verhalen en gedichten over de winter?

Geplaatst op 22 Juli 2011 om 7.43

Prikbord (4 commentaren)

Je moet lid zijn van Kunst Wereldwijd Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Kunst Wereldwijd Netwerk

Op 3 Maart 2012 om 18.56 zei Christa Koning...

Hoi Connie, mooi werk. Binnenkort bekijk ik jouw werk wat intensiever omdat ik nu met een griep zit te kreunen...en lekker veel zuchten.. hihi! Ondertussen als je tijd hebt...? www.pastel-van-Christa.nl tot gauw!

Op 9 Juni 2011 om 13.45 zei Hein freyee...
Hoi Connie, alles wel met U? Lijkt me leuk jou nieuwsbrief te mogen lezen. Fijne tijd en de mooiste tijd is creativitijd? creativiteit, !!!!!!!!!!!!
Op 6 Juni 2011 om 14.28 zei Hein freyee...

Het spreekt mij allemaal wel; aan

ontwikkelingen die altijd verder gaan

 van binnen uit door mijn creatieve raam

 Wie weet kunnen we uitwisselen en verder gaan

 Gr Hein

 

Op 19 Maart 2011 om 12.14 zei Piet van Meel...

Hoi Connie

Vriendelijk dat je zo reageert. Mag ik dan jouw mailadres svp?

 

Groetjes

 

Piet

 
 
 

Badge

Bezig met laden...

About your image
About your image
About your image

© 2014   Gemaakt door Adriaan.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden