floortje

60x80 cm

olie op linnen

Weergaven: 33

Opmerking

Je moet lid zijn van Kunst Wereldwijd Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Kunst Wereldwijd Netwerk

Reactie van Tanni op 2 Februari 2012 op 13.56

Jaa begrijp ik, je doet je opdrachten heel precies, en dan van een foto, wil je niks veranderen.  Dat zou ik nou weer moelijk vinden, ik zou er al snel een eigen interpretatie aan geven, er zelf iets aan toevoegen of weglaten. Maar ik werk ook zelden in opdracht.  Ik kan me voorstellen dat je het graag doet en je kunt het goed.

fijne dag nog Tanni

Reactie van Steven Thus op 1 Februari 2012 op 22.00

Beste Tanni,

Bedankt voor je reacties op mijn schilderijen! Alleen kan ik je kritiek (wat ik als opbouwende kritiek ervaar) wel onderbouwen. Dit zijn beide opdrachten. En zo was de foto die ik kreeg. Er was niet veel schaduw achter de hond te zien. Als ik dit geschilderd zou hebben zou dit niet helemaal kloppen met hetgeen wat moest gebeuren. Ik heb dit weergegeven door iets licht effecten te gebruiken in het gras. Wat ook te zien was op de foto. Vind het iets te riskant om bij zo'n foto dingen eraan toe te voegen die er niet zijn. Ik schilder vrij veel honden in opdracht. Ik doe dit erg graag! 

Nogmaals dank voor je bericht!

Groetjes Steven

Reactie van Tanni op 1 Februari 2012 op 14.33

Deze is ook prachtig! Jouw specialiteit? Honden, daar ben  je het beste in dat is duidelijk, ook de achtergrond is mooi, wat ik mis ( mag ik dat schrijven?) is diepte en schaduw, de achtergrond kan dieper worden door de kleuren naar achteren met meer blauw en wit te mengen, dan krijg je een dieper landschap achter het dier, en als je hem schaduw geeft ligt hij echt in het gras. ( hopelijk mag ik dat zeggen) verder heel erg mooi!!

Badge

Bezig met laden...

About your image
About your image
About your image

© 2016   Gemaakt door Adriaan.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden