Tekenen en Illustreren

Informatie

Tekenen en Illustreren

Kunstenaars die zich hebben toegelegd op Tekenen en Illustreren.

Leden: 55
Meest recente activiteit: 1 Mrt

Marktplaats

Tekenen of schilderen 21 antwoorden 

Op de laatste kunstmarkt waar ik met mijn tekeningen en andere spullen die ik daaromheen via mijn webshop verkoop, kreeg ik ‘m weer: de vraag: “Weet je wat jij zou moeten doen? Gaan schilderen” Ik…Doorgaan

Begonnen door Sander Dreef. Laatste reactie van Harry van Deelen 30 Jun 2011.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Tekenen en Illustreren om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Nita Veeren op 1 Maart 2016 op 12.10

Wat mooi is dit ! ik werk ook graag met potlood.in combinatie.

     Nita veeren

Reactie van Marian Buunk op 8 Januari 2014 op 12.10

Deze grote tekening van 90 x 150 cm heb ik gemaakt met alleen maar een 6B potlood.

Reactie van Marian Buunk op 8 Januari 2014 op 12.10

Reactie van Kaly Cotteleer op 11 November 2011 op 10.51

Hallo mensen,

Heeft iemand onder jullie ervaring met pen&inkt tekenen? Ik werk momenteel als botanisch tekenaar, en ben op zoek naar alle mogelijke technieken (oude en recente) om FOUTEN te kunnen corrigeren/verwijderen/gommen op een originele (vooral lijn) tekening.

Kaly

Reactie van Rachel van Balen op 15 September 2011 op 0.15

Net nieuw in de groep gooi ik meteen even een werkje van mij hierop.. het is een linoleum snede die ik afgelopen maart tijdens een cursus maakte (mijn lino-debuut). De schets ervoor maakte ik op een boekbinderij. Ik heb het werkje opgestuurd naar de BAS Grafiekprijs en zit nu tussen de 10 genomineerden! Iedereen kan t/m 21 september online stemmen wie de publieksprijs mag winnen. Dit kan op www.kusnt.nl/nl/Pages/Genomineerden-BAS-Grafiekprijs-2011-en-aanmel...   Ik zal binnenkort ook wat meer tekeningen op mijn profiel zetten. Er staan nu eigenlijk alleen nog maar schilderijen op, terwijl ik ook graag teken..

 

Reactie van Gilles de Rooij op 12 September 2011 op 14.34

Ben vandaag lid geworden van kunstwereldwijdnetwerk. Tekenen doe ik het meeste dus leek deze groep het meest bij mij te passen. Ik heb nog slechts enkele tekeningen geplaatst, moet even kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

groetjes,

Gilles

Reactie van Loes Vork op 12 Augustus 2011 op 21.22
Teken je graag op locatie? Dan attendeer ik jullie met plezier op Sketchcrawl. Iedere drie maanden spreken over de hele wereld mensen met elkaar af om op een bepaalde datum op een bepaalde locatie te gaan tekenen. Ook in Nederland, in Gouda. De eerstvolgende is op zaterdag 15 oktober. Gratis, voor alle niveaus en leeftijden; neem je eigen tekenspullen mee en kom een uurtje of de hele dag. Je leest er meer over op de blog http://sketchcrawlgouda.blogspot.com/ 
Reactie van Diana Geelhoed op 21 Juni 2011 op 20.45

Hallo Sander,

Ben het helemaal met je eens. Mij wordt ook wel eens verteld ' je zou eens wat anders moeten proberen' . Op zich niks mis mee om je horizon te verbreden, maar het moet ook goed voelen, datgene waar je mee bezig bent. Ik zelf voel mij prima bij datgene wat ik maak vooral omdat het geheel vanuit mijn gevoel tot stand komt. Ipv een potlood werk ik zelf met fijnschrijvers en kleurpotloden en heb eigenlijk geen werkruimte nodig alleen een stoel, een bord en een etuitje. Heb trouwens wel bewondering voor je werk, dat is dus iets wat mij niet lukt.

Om maar even aan te geven dat iedereen zijn eigen stijl heeft en daarin moet geloven!

Reactie van Dinie de Zeeuw op 18 Juni 2011 op 17.20

Leuk, ook een rubriek over tekenen. Meestal teken ik dieren met pastelpotlood, maar soms ook een portret met tekenpotlood. Dit hier is mijn laatste portret. In opdracht getekend.

Reactie van Cobi de Jong op 18 Juni 2011 op 17.13
Nog een andere interessante link is misschien die van het Drawing Center in New York. http://www.drawingcenter.org/viewingprogram/. Je kan hier gratis een account aanmaken waardoor je toegang krijgt tot de collectie tekeningen van hedendaagse kunstenaars.
 

Leden (55)

 
 
 

Badge

Bezig met laden...

About your image
About your image
About your image

© 2016   Gemaakt door Adriaan.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden